AIeosha (aleosha) wrote,
AIeosha
aleosha

Live by Night

Дослушал Live by Night. Так и не понял, а зачем эта книга была написана. Странное гангстерское фентези. Абсолютно непонятное мне преклонение перед Кубой, которая рисуется практически раем на земле, только очень нищим. Два одинаково ужасных женских персонажа. Главный герой, который никак не может определится – он тряпка или супермен. И финальное пособие о выращивании табака на продажу.

Вот чего действительно не знал, так это то, что это вторая книга из трилогии автора. И что это автор не только Shutter Island, но и Mystic River. Впрочем, как мне правильно заметили, не стоит судить о книгах по фильмам.

Tags: *.doc
Subscribe

  • Thing on the Doorstep, Lovecraft

    Story about a man in abusive relationship with his much younger wife. It was horrible, Dan—she was stealing my body—crowding me out—making a…

  • “Rhytm of War”, Brandon Sanderson

    As usual with Sanderson, by the mid-book the story becomes a slog. Kaladin tries to escape Pursuer, over and over again. It’s almost like…

  • “Rhythm of War”, Brandon Sanderson

    Listened up to chapter 49 for now. Everything points to the fact that Odium is just a human with godlike powers. For example in…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments