AIeosha (aleosha) wrote,
AIeosha
aleosha

Categories:

Aliens: Infestation

На одного босса у меня “уходит” по два персонажа. Что в целом не страшно, подумаешь, две “жизни”. Но персонажи тут именные, у каждого свой портрет и свои диалоги. С другой стороны, учитывая что больше четырех персонажей с собой иметь нельзя, расчет делался именно на это. Иначе других персонажей вообще не увидеть.
Возвращаемся на корабль. Там еще одна Королева Чужих, которую конечно же надо валить в экзоскелете-loader’е. А потом конечно же выкидывать в космос, бегая по лестницам на манер Donkey Kong’а, и нажимая кнопки. Видимо авторы решили пройтись сразу по всем каноническим эпизодам, которых в целом не много.

Tags: aliens, nds
Subscribe

  • Thing on the Doorstep, Lovecraft

    Story about a man in abusive relationship with his much younger wife. It was horrible, Dan—she was stealing my body—crowding me out—making a…

  • “Rhytm of War”, Brandon Sanderson

    As usual with Sanderson, by the mid-book the story becomes a slog. Kaladin tries to escape Pursuer, over and over again. It’s almost like…

  • “Rhythm of War”, Brandon Sanderson

    Listened up to chapter 49 for now. Everything points to the fact that Odium is just a human with godlike powers. For example in…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments